Waardebonnen

Wilt u waardebonnen verkopen in uw salon, maar wilt u er geen 500 tegelijk aanschaffen? Maak dan gebruik van Geef Beauty Kado. Deze waardebonnen zijn ideaal voor kapsters in de kapsalon, schoonheidsspecialistes, pedicures, nagelstylistes, etc. Kortom, voor iedereen die in de Beauty Branche werkt!

U kunt ze per stuk aanschaffen of meerdere tegelijk. Dus geen hoge kosten omdat u er meer moet bestellen dan u nodig heeft. En u hoeft niet meer te werken met zelf uitgeprinte waardebonnen. De waardebonnen zien er representatief uit. Het is een CD-hoesje welk u open kunt klappen. Links kunt u uw eigen visitekaartje plakken zodat de ontvanger van de waardebon direct weet dat de waardebon bij u besteed kan worden. De 'creditcard' die er in zit kan de ontvanger eenvoudig in haar portemonnee stoppen. Het enige wat u hoeft te doen is er de waarde op te zetten.

De 'creditcards' zijn genummerd, zo weet u precies welke nummers door u uitgegeven zijn. Dit om fraude met de kaarten te voorkomen.

  • Waardebon - Geef Beauty Kado
    Waardebon - Geef Beauty Kado

    Waardebonnen - Geef Beauty Kado!

    Wilt u waardebonnen verkopen in uw salon, maar wilt u er geen 500 tegelijk aanschaffen? Maak dan gebruik van Geef Beauty Kado. Deze waardebonnen zijn ideaal voor kapsters in de kapsalon,…

    € 1,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 CrystalnailsFlevoland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel